12 червня 2023

Аналітичний центр при Київській школі економіки KSE Institute висловлює Вам свою повагу та  запрошує долучитися  до практичного тренінгу “Тренінг: “Оцінка пошкоджень аграрної сфери”. Даний тренінг проходить в рамках проєкту розробки незалежних методологій аналітичної оцінки пошкодження інфраструктури та економічних збитків спричинених агресією Росії.

Тренінг відбудеться 13 червня 2023 року о 13:00 у форматі  онлайн. Тривалість тренінгу 1,5-2 години. 

Під час тренінгу ви дізнаєтесь про:

  • Загальні засади проведення оцінки прямих збитків та непрямих втрат економіки. Міжнародний досвід, кращі світові практики. Огляд методології оцінки Світового банку.
  • Методологію збору даних для оцінки збитків
  • Особливості оцінки загальних збитків аграрної сфери

Спікер::

  • Роман Нейтер - Дослідник Центру досліджень продовольства та землекористування Київської школи економіки, Тім-лід напряму “Сільське господарство та земельні ресурси” проєкту “Росія заплатить”

Під час заходу ви зможете поставити питання спікерам. 

Для участі в тренінгу обов’язкова реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHbaX4Xca2xowf63Nhko3jU0357nAkDo-6EMxYmdqAr2uDxA/viewform

Тренінг відбудеться за сприяння Проєкту USAID “Економічна підтримка України”.

У разі виникнення питань звертайтеся за телефоном +380964122426 або на електронну пошту [email protected]. Контактна особа – Піценко Ірина. 

Від початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2023 року KSE Institute реалізує ініціативу «Росія заплатить» у співпраці з Мінекономіки, Мінреінтеграції, Мінвідновлення та Офісом Президента. Команда проєкту збирає та аналізує за міжнародними методиками інформацію про матеріальну шкоду економіці України, завдану внаслідок війни, в розрізі всіх секторів.  Станом на сьогодні, особливо актуальною постає потреба в розвитку цілісних та спільних підходів до визначення вартісної оцінки втрат від пошкодження та руйнування інфраструктури.