back

Делегація Чернігівського району на урочистостях з нагоди Дня Незалежності Білорусі

05 липня 2010

3 липня делегація Чернігівського району у складі голови районної ради Федоса Носенка, заступника голови райдержадміністрації Андрія Горбаня, голови Чернігівської районної ради ветеранів Анатолія Гапича та заступника начальника відділу освіти Лідії Гаєвської взяла участь в святкових заходах Брагинського району Гомельської області присвячених Дню Незалежності Республіки Білорусь.

У вітальному слові заступник голови Чернігівської райдержадміністрації Андрій Горбань привітав всіх жителів зі святом та відмітив, що наші слов`янські народи завжди були і залишаться братніми народами, які повинні підтримувати і розвивати стосунки у всіх сферах соціально-економічного розвитку.

Учасники делегації Чернігівського району мали змогу побачити святковий парад з нагоди Дня Незалежності Білорусі, оглянули виставкові комплекси територіальних громад, відвідали Брагинський історичний музей з картинною галереєю.

Керівники районної влади Брагинського та Чернігівського районів у формі відкритого спілкування обмінювались досвідом з питань роботи гуманітарної сфери, а також майбутньої співпраці в економічній площині.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ