back

Зі святом, дорогі медичні працівники!

17 червня 2010

День медичного працівника –свято десятків тисяч науковців і лікарів, фельдшерів і медсестер, водіїв «Швидкої допомоги», санітарок і лаборантів, всіх, хто стоїть на охороні здоров`я своїх співвітчизників. У медицині немає другорядних професій, адже від вміння, терпіння, самовідданості кожного залежить життя мільйонів людей.

17 червня в райдержадміністрації на адресу працівників Центральної районної лікарні та фельдшерсько-акушерських пунктів Чернігівського району лунало чимало вдячних слів, щирих поздоровлень від голови районної державної адміністрації Миколи Кудрика, голови районної ради Федоса Носенка, керівників підприємств, установ та організацій, сільських, селищних голів.

«Галузь охорони здоров`я в районі має значні здобутки. Проте найголовніший скарб – це люди, які працюють в медичних закладах, ветерани медицини, талановита молодь, справжні професіонали своєї справи», - зазначив голова райдержадміністрації Микола Кудрик у вітальному слові.

Програма районного свята також включала нагородження кращих працівників медичної галузі району Почесними грамотами та подяками райдержадміністрації та районної ради, Центральної районної лікарні.

Гарного настрою всім додав святковий концерт у виконанні художніх колективів м.Чернігова та Чернігівського району. А освітяни району з нагоди Дня медичного працівника підготували виставку стіннівок та вітань.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ


Фото Тетяни Берізки