back

Робоча поїздка голови райдержадміністрації

22 липня 2010

21 липня відбулась робоча поїздка голови райдержадміністрації Миколи Кудрика та першого заступника голови райдержадміністрації Миколи Ганжі до Шибиринівської територіальної громади по питанню збору врожаю.

На полях с. Шибиринівка працює ТОВ «Чернігівська молочна індустріальна компанія». Це господарство має сім комбайнів. Серед них два новітніх комбайни з жатками шириною по 11 м. Такий комбайн за один робочий день збирає врожай з території від 50 до 70 га.

На сьогоднішній день ТОВ «Чернігівська молочна індустріальна компанія» вже завершила збір озимої пшениці і в строк до 10 серпня літні роботи по збору врожаю повністю будуть завершені.

Також голова райдержадміністрації Микола Кудрик та перший заступник голови райдержадміністрації Микола Ганжа відвідали поля в с. Плоьохів, які засаджено картоплею. Директор ТОВ «Чернігівська молочна індустріальна компанія» Анатолій Ясинський провів для присутніх екскурсію до картопляного сховища, яке на даний час реконструюється, та ознайомив з новими голландськими сортами картоплі.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ


Адреса: 14035, м. Чернігів, вул.Шевченка, 48

Телефон/факс: (0462) 67-66-02

Адреса електронної пошти: [email protected]

Технічна підтримка[email protected]