back

Представлено голову Чернігівської райдержадміністрації

16 червня 2010

16 червня 2010 року в райдержадміністрації відбулись збори керівників підприємств, установ та організацій району, голів сільських, селищних рад, депутатів районної ради з нагоди представлення голови райдержадміністрації Миколи Кудрика.

На зборах виступив голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, який ознайомив присутніх з розпорядження Президента України від 15 червня 2010 року про призначення Кудрика Миколи Васильовича головою Чернігівської районної державної адміністрації Чернігівської області.

Новопризначеного голову райдержадміністрації також привітав голова районної ради Федос Носенок, колеги по фракції, керівники галузей освіти, охорони здоров`я, соціального захисту, представники територіальних громад району.

Звертаючись до присутніх, Микола Кудрик подякував за довіру Президенту України Віктору Януковичу та голові облдержадміністрації Володимиру Хоменку, наголосив на необхідності працювати задля реалізації положень Програми соціально-економічних реформ Президента України, подальшого розвитку Чернігівського району.


За інформацією офіційного сайту Президента України