back

Проблеми освіти вирішуватимемо спільно

01 липня 2010

30 червня відбулась перша зустріч голови Чернігівської райдержадміністрації Миколи Кудрика з директорами навчальних закладів району.

«Районна влада вболіває за всі аспекти роботи шкіл району: починаючи з належної організації навчально-виховного процесу і закінчуючи благоустроєм шкільного подвір`я.», - сказав у вступному слові Микола Кудрик.

У формі спілкування з керівниками шкіл з головою райдержадміністрації обговорено основні проблеми підготовки закладів освіти до нового навчального року. Особлива увага приділялась питанням проведення поточних ремонтів шкіл.

Голова райдержадміністрації поставив вимогу перед освітянами завершити ремонті роботи до 10 серпня. Ряд шкіл – Радянськослобідська, Редьківська, Халявинська, Ведильцівська – вже закінчили або найближчим часом завершать поточні ремонти приміщень.

Вже найближчим часом відбудеться закупівля твердого палива для навчальних закладів. Планується завезти у школи більше 1500 тон торфобрикету, який має зберігатися належним чином.

Також голова райдержадміністрації Микола Кудрик повідомив освітянам району приємну новину – вже в цьому році планується урядовою постановою виділити кошти на продовження будівництва Седнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Незважаючи на фінансові труднощі в районі та в державі в цілому, органи виконавчої влади намагаються конструктивно вирішувати питання своєчасної виплати освітянам району заробітної плат, відпускних та матеріальної допомоги на оздоровлення.

Перед директорами шкіл також виступили голова районної ради Федос Носенок, заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань, начальник фінансового управління райдержадміністрації Лариса Потапенко, головний санітарний лікар району Микола Турчин.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськість та ЗМІ Чернігівської РДА