back

Робоча поїздка віце-прем`єр-міністра Віктора Слаути до Чернігівського району

27 липня 2010

27 липня в розпал робіт зі збирання зернових Чернігівський район відвідав віце-прем`єр-міністр України з питань агропромислового розвитку Віктор Слаута.

Робоча поїздка віце-прем`єр-міністра розпочалася з візиту на ЗАТ «Млибор», яке спеціалізується на зберіганні та первинній переробці зернових культур.

Також Віктор Слаута побував на полях ТОВ «Чернігівська індустріальна молочна компанія» в с.Роїще, де ознайомився з технологією вирощування кукурудзи.

Для ознайомлення з ходом кампанії по збиранню зернових віце-прем`єр-міністр відвідав сільськогосподарське підприємство ЗАТ НВО «Еліткартопля», на полях якого повним ходом ідуть роботи по збиранню озимої пшениці. За зведеною інформацією управління АПР райдержадміністрації в районі зібрано 85% площ озимої пшениці, 50% озимого жита, йде збирання інших культур.

В робочій поїздці Віктора Слауту супроводжували перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, заступник голови облдержадміністрації з питань АПР Олександр Шанойло та голова райдержадміністрації Микола Кудрик.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ