back

Податківці у школах району

28 травня 2010

В останні роки робота з формування високої податкової культури у молоді набуває особливого значення та уваги з боку органів державної податкової служби України, оскільки виховання сумлінного платника податків починається з дитинства.

Фахівці Чернігівської державної міжрайонної податкової інспекції стали бажаними гостями у навчальних закладах району.

Так і цього року, активну участь у святкуванні «Останнього дзвоника» взяли працівники інспекції в загальноосвітніх школах району с. Редьківка, с.Количівка, смт. М Коцюбинське.

Відзначати завершення навчального року це добра традиція, сповнена тепла і вдячності. Останній дзвінок у школі – насправді перший у дорослому житті. Разом з відчуттям свободи він приносить випускникам і розуміння того, що вони вже не діти. Саме з нього випускники починають нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, до самостійного життя.

Начальник Чернігівської МДПІ Володимир Яковенко відвідав Количівську загальноосвітню школу, де привітав школярів та педагогів зі святом та подарував від колективу інспекції для шкільної бібліотеки видання ДПА України та спортивні м`ячі.

Користуючись нагодою, Володимир Яковенко розповів про важливу роль податкової служби у житті нашої країни, навчальний заклад Державної податкової служби – Національний університет державної податкової служби України. У щирих напутніх словах побажав учням успіхів на життєвій ниві, вдалих кроків у самостійному житті, висловили сподівання, що молоде покоління зробить гідний і вагомий внесок у розбудову нашої держави.


Сектор масово-роз`яснювальної роботи та звернень громадян Чернігівської МДПІ