back

З Днем Перемоги!

09 травня 2010

Дорогі ветерани! Шановні жителі Чернігівського району!

Щиро і сердечно вітаю Вас з 65-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні – найвеличнішим святом народної мужності і звитяги!

9 Травня стало для всіх нас днем світлої весняної радості і світлої скорботи, символом національної гідності, даниною глибокої шани до солдатського подвигу.

День Перемоги – це день честі та слави нашим батькам, дідам, які відчайдушно чинили опір ворогу на лінії фронту, в підпіллі, страждали в пеклі концтаборів, це день честі та слави матерям, які на тендітних плечах винесли непомірно важкий воєнний тягар, невтомною працею наближали Перемогу.

Доземний уклін вам, шановні визволителі! Ваша життєва мужність, мудрість, досвід, ставлення до своєї Вітчизни – високий приклад для наслідування. Наш обов’язок – бути гідними вашого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на нашій рідній та вільній українській землі.

Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років активного життя, тепла людських стосунків та родинного затишку.

Зі святом вас, із Днем Перемоги!


В.о. голови райдержадміністрації Андрій Горбань