back

Всеукраїнський конкурс "Кращий держслужбовець"

19 березня 2010

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 19 вересня 2007 року №1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», Методичних рекомендацій щодо організації підвищення кваліфікації державних службовців у рамках щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в березні-квітні 2010 року проводиться І тур конкурсу «Кращий державний службовець».

Мета проведення конкурсу – зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Проведення конкурсу здійснюється в три етапи, переможці будуть визначені у двох номінаціях: «Кращий керівник» та «Кращий фахівець».

Конкурс проводиться серед державних службовців державних органів відповідно до їх організаційно-правового статусу в номінаціях:

- «Кращий керівник» (у Конкурсі беруть участь керівники структурних підрозділів державного органу: департаментів, управлінь, відділів, секторів);

- «Кращий спеціаліст» (у Конкурсі беруть участь спеціалісти, спеціалісти І та II категорій, провідні, головні спеціалісти усіх структурних підрозділів державного органу).

У Конкурсі можуть брати участь державні службовці, які займають посади II -VII категорій і мають стаж державної служби:

- для номінації «Кращий керівник» - загальний стаж державної служби не менш як п`ять років, з них на керівних посадах не менш як два роки;

- для номінації «Кращий спеціаліст» - загальний стаж державної служби не менш як два роки.

У Конкурсі можуть брати участь державні службовці, які на момент проведення Конкурсу не мають дисциплінарних стягнень.

Відбір державних службовців для участі у першому турі Конкурсу здійснюється з (урахуванням критеріїв, визначених Порядком проведення Конкурсу для керівників та спеціалістів.

Заяви для участі у конкурсі приймаються до 30 березня 2010 року (14027, вул.Шевченка, 48, м.Чернігів, Чернігівська РДА, каб.214).

Довідки за тел. 3 50 29.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ