back

Презентація туристичного маршруту "Любецький шлях"

20 квітня 2010

Назва заходу: презентація туристично-краєзнавчого маршруту «Любецький шлях: православні святині Чернігівського району» (продовження естафети селами району).

Місце проведення: : села Чернігівського району (Новий Білоус – Рудка – Кувечичі).

Дата та час: : 22 квітня 2010 року о 10.00 год.

Запрошені: : вчителі історії, бібліотекарі, краєзнавці, дослідники.


Учасники заходи матимуть можливість оглянути культові будівлі в населених пунктах району: Троїцьку церкву в с. Новий Білоус (XVIII ст.), Михайло-Георгіївську церкву в с. Рудка (ХХ ст.), Церкву Святого Духа в с.Кувечичі (ХІХ ст.), пройдуть екскурсією центром с.Кувечичі, де покладуть квіти до меморіального комплексу загиблим воїнам-односельцям.

В с.Кувечичі відбудеться презентація туристично-краєзнавчого маршруту «Любецький шлях: православні святині Чернігівського району».

В продовження «Естафети пам`яті» населеними пунктами району, яка приурочена до 65-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр., відбудеться краєзнавча конференція «Трагедії сіл часів окупації».

Також на конференції вперше презентуватимуться унікальні фотокартки дворянської садиби та жителів с.Кувечичі поч. ХХ ст. (фото знайдені Оленою Малишко, ініціатором створення музею-садиби Березовських в с.Старий Білоус).


Початок заходу – 10.00 год. (від`їзд від Чернігівської райдержадміністрації )

Початок конференції – 11.30 год. (с.Кувечичі, сільський будинок культури)


Запрошуються представники друкованих та електронних ЗМІ.


Контактна особа: Андрій Подорван, начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ Чернігівської райдержадміністрації, тел. 3-61-13, e-mail: [email protected].