back

Проект районного бюджету на 2010 рік

13 травня 2010

12 травня на засіданні колегії райдержадміністрації розглядалось питання проекту бюджету району на 2010 рік.

Проект районного бюджету на 2010 рік, який підготовлений районним фінансовим управлінням, основною своєю метою визначає створення умов для макроекономічної стабілізації та поступового відновлення економічного зростання господарського комплексу району.

У 2010 році прогнозується поступове фінансове оздоровлення підприємств, підвищення ефективності виробничої діяльності господарюючих суб’єктів та зміцнення їх фінансового стану.

Зведений бюджет Чернігівського району в 2010 році буде складатися з 47-ми бюджетів, які розроблено відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2010 рік», положень Конституції України, Бюджетного кодексу України.

Як і в попередні роки зберігається значна залежність бюджету району від державного бюджету: із загального обсягу доходної частини бюджету з врахуванням трансфертів з Державного бюджету 118,9 млн. грн. тільки 23,0 млн. грн. становитумуть власні надходження.

Обсяг видатків районного бюджету складатиме 89,6 млн. грн., що на 16,8 (23,2%) більше, ніж затверджені видатки районного бюджету в 2009 році.

Рішенням колегії проект районного бюджету схвалено. 14 травня проект бюджету розглядатиметься на черговій сесії районної ради.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ