back

Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця». Підсумки

26 травня 2010

З метою утвердження та пропаганди здорового способу життя серед дітей і молоді, розвитку молодіжного та дитячого волонтерського руху та допомоги новонародженим дітям з різними вадами з 17 по 23 травня поточного року в районі відбулась щорічна Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця».

До проведення акції були залученні волонтери Чернігівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, учні загальноосвітніх та позашкільних закладів, учителі, батьки.

За результатами проведення акції спільними зусиллями волонтерів та організаторів було зібрано 6314 грн.

Найбільшу активність проявили волонтерські загони Гончарівської гімназії, Радянськослобідської, Жукотківської, Киїнської, Рудьківської, Петрушинської, Клочківської, Малинівської, Слобідської, Ягіднянської шкіл та Киселівського навчально-виховного комплексу.

Збір коштів супроводжувався благодійними концертами шкільних хореографічних колективів, вокальних ансамблів, кращих читців.

У Радянськослобідській ЗОШ І-ІІІ ст. фінал акції пройшов у рамках учнівського проекту «Добро починається з тебе»: організовано благодійний конкурс англомовних пісень, виступи шкільних творчих колективів.

У Седнівській, Смолинській, Слабинській школах, Киселівському навально-виховному комплексі сільська громада мала нагоду придбати учнівські вироби з бісеру, глини, солоного тіста, вишивані серветки, кімнатні рослини, випічку на благодійному ярмарку «Стежка милосердя».


За інформацією відділу освіти, відділу у справах сім`ї, молоді та спорту