back

Підсумки весняного призову до лав Збройних Сил України

09 червня 2010

8 червня в райдержадміністрації відбулась нарада по підсумках проведення чергового призову громадян України на строкову службу навесні 2010 року.

Чернігівський об`єднаний військкомат відзначив Подяками Ковпитську, Кувечицьку та Халявинську сільських рад за активну участь та сприяння в організації та проведенні весняної призовної компанії 2010 року.

На нараді зроблено аналіз виконання планових завдань весняного призову юнаків на строкову службу. В порівнянні з осіннім призовом 2009 року весняний призов 2010 року складає 61% (з 72 юнаків призвано до Збройних Сил України всього 45 юнаків). Знизили свої показники в порівнянні з минулим роком Краснянська, Мохнатинська, Редьківська, Старобілоуська, Черниська сільські ради.

Також обговорювались питання організації заходів з проведення призову громадян України на строкову військову службу восени 2010 року. На службу в Збройних Силах України призиватимуться громадяни України чоловічої статі 1985-1992 років народження, яким до дня відправки у військові частини виповнилося 18 років і які не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу або втратили його.

«Основним завданням осіннього призову 2010 року юнаків на строкову службу є розроблення заходів щодо злагодженої роботи всіх служб по проведенню осіннього призову», - зазначив в.о. заступника голови райдержадміністрації Андрій Курданов.

За результатами наради дано відповідні доручення, а також, обговорено питання співпраці в цьому напрямку з районним відділом УМВС України в Чернігівській області, сільськими та селищними головами.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ