back

До Дня Захисника Вітчизни

24 лютого 2010

23 лютого в Чернігівському районі зустрічали гостей з Республіки Білорусь – делегацію смт Комарин Брагинського району Гомельської області у складі ветеранів, працівників органів виконавчої влади.

У вересні 2009 року представники Чернігівського району вже побували в гостях у білорусів, де брали участь в урочистостях з нагоди визволення краю від фашистсько-німецьких загарбників.

Цього разу ветерани Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років з Білорусі, працівники підприємств, установ та органів виконавчої влади сусідньої держави прибули до смт Михайло-Коцюбинське, де з нагоди Дня Захисника Вітчизни проходили районні заходи з вшанування загиблих в роки війни, привітання ветеранів Збройних Сил.

Білорусів вітали в Михайло-Коцюбинській селищній раді, місцевій гімназії. Для гостей організовано екскурсію до краєзнавчого музею.

За участю ветеранів для старшокласників гімназії пройшов урок мужності «Заради життя на землі». Учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти, офіцери Збройних сил України поділились з молодшим поколінням спогадами про війну, розповіли про почесну солдатську службу – обов`язок кожного громадянина по захисту Батьківщини.

Також гості з Білорус побували в м.Чернігові, де поклали квіти до могили невідомого солдата, відвідали Антонієві печери.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ