back

Додаткові заходи щодо недопущення виникнення пожеж на території району

09 серпня 2010

7 серпня голова райдержадміністрації Микола Кудрик провів розширене засідання штабу з координації дій із проведення заходів та мінімізації можливих наслідків надзвичайних ситуацій, пов`язаних з пожежною небезпекою. В роботі штабу брали участь сільські, селищні голови, керівники сільськогосподарських підприємств району.

Голова райдержадміністрації проінформував присутніх про заходи з недопущення виникнення пожеж, які вживає районна влада відповідно до Указу Президента України Віктора Януковича «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 5 серпня 2010 року «Про невідкладні заходи щодо запобігання пожежній небезпеці в Україні» від 6 серпня 2010 року №801/2010. Також голова райдержадміністрації звернувся до присутніх з вимогою вжити всіх необхідних дій для недопущення виникненню пожеж в лісових масивах, на торфовищах, в населених пунктах району.

В роботі штабу брав участь начальник Чернігівського РВ МНС України в Чернігівській області Володимир Андріяш, який довів до присутніх інформацію про спільні дії пожежної та лісової охорони, представників органів місцевого самоврядування щодо постійного контролю за станом пожежної безпеки в районі.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ