back

Семінар-нарада сільських та селищних голів

18 лютого 2010

17 лютого в райдержадміністрації відбувся семінар-нарада сільських, селищних голів. Проводили семінар-нараду в.о. заступника голови райдержадміністрації Андрій Курданов, заступник голови районної ради Михайло Кубрак.

В.о. заступника голови райдержадміністрації Андрій Курданов ознайомив присутніх з організаційними заходами по підготовці та святкуванню 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.

Військовий комісар Чернігівського об`єднаного міського військового комісаріату Володимир Кравчук за високі показники проведення призову громадян України в 2009 році вручив Подяки Андріївському, Шестовицькому, Краснянському сільським головам та розповів про організацію і проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу у квітні-травні 2010 року.

Також на семінарі-нараді обговорено про самовільне будівництво житлових будинків та споруд, про недопущення здійснення незаконної підприємницької діяльності на території сільських рад та відповідальність сільських, селищних голів за недотримання чинного законодавства з даного питання, про декларування доходів громадян, отриманих протягом 2009 року, про стан запровадження місцевих податків і зборів на території сільських та селищних рад, про забезпечення безпечної життєдіяльності жителів Чернігівського району.

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ