back

Чернігівська МДПІ: Деклараційна кампанія триває

11 лютого 2010

Декларування доходів – установлена й прийнята світова практика. Це не лише турбота про завтрашній день, а й вияв поваги до всіх громадян України.

В рамках проведення кампанії «Декларування доходів громадян, отриманих потягом 2009 року» 9 лютого ц.р. в с. Новоселівка Чернігівського району біля торгового центру «Агатіс» завідувачем сектору адміністрування податків з фізичних осіб Інною Залозною та старшим держподатінспектором сектору масово-роз`яснювальної роботи та звернень громадян Наталією Лемешевою Чернігівської МДПІ організовано та проведено однойменну акцію. Були роз`яснені питання щодо оподаткування спадщини та дарування, отримання податкового кредиту за навчання, особливості заповнення декларацій та терміни подання. Присутнім роздавалися листівки з даного питання та надано практичну допомогу в заповненні декларацій про доходи, отримані у 2009 році.

Головний результат деклараційної кампанії незмінний: забезпечення коштами місцевих бюджетів, поліпшення іміджу та підвищення авторитету податкової служби й держави в цілому.


Сектор масово-роз`яснювальної роботи та звернень громадян Чернігівської МДПІ