back

Семінар-тренінг з посадовими особами місцевого самоврядування та державними службовцями місцевих органів виконавчої влади

28 січня 2010

21 січня 2010 року в райдержадміністрації відбувся виїзний семінар-тренінг з посадовими особами місцевого самоврядування та державними службовцями місцевих органів виконавчої влади.

Семінар-тренінг провели в.о. заступника голови районної державної адміністрації Андрій Курданов та заступник голови районної ради Михайло Кубрак.

На семінар-тренінг запрошені сільські, селищні голови, представники відділу державної земельної експертизи головного управління Держкомзему у Чернігівській області, управління Держкомзему в Чернігівському районі Чернігівської області та регіональної філії центру Державного земельного кадастру.

На семінарі розглядались питання підсумків організаційних заходів з проведення виборів Президента України 17 січня 2010 року та здійснення сільськими, селищними радами та органами виконавчої влади матеріально-технічного забезпечення другого туру виборів Президента України, обговорювались напрямки взаємодії сільських та селищних голів з органами внутрішніх справ по забезпеченню охорони громадського порядку, виборчих дільниць та виборчих бюлетенів напередодні та в день голосування з виборів Президента України.

Учасники семінару узгодили питання організації проведення загальних зборів громадян в районі в 2010 році.

Також на семінарі розгялнуто ряд питань, що стосуються правовового врегулювання земельних відносин в сферах реалізація права власності на землю, механізму відведення земельних ділянок, продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ