back

На розширеній нараді керівників підприємств та установ району

12 лютого 2010

Все далі в минуле кануть роки Великої Вітчизняної війни. Вже шістдесят п`ять років в нашій країні панує мирне життя, але ми ні на мить не забуваємо як наші ветерани, колишні воїни, мужньо пройшли цей етап в історії, ніколи не опускаючи очей, ніколи не падаючи духом.

З нагоди наближення Дня Перемоги 11 лютого в райдержадміністрації відбулась нарада з підготовки заходів з відзначення в районі 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років за участю в.о. голови райдержадміністрації Андрія Горбаня, голови районної ради Федоса Носенка, в.о. заступника голови райдержадміністрації Андрія Курданова, голови Чернігівської районної ветеранської організації Анатолія Гапича. Серед запрошених: керівники підприємств, установ та організацій району, директори сільгосппідприємств району.

В.о. заступника голови райдержадміністрації Андрій Курданов розповів про план заходів, які заплановані в районі до святкування, презентував присутнім другу частину фільму «Відомі люди району» та туристичний маршрут «Села обпалені війною».

Голова Чернігівської районної ветеранської організації Анатолій Гапич ознайомив присутніх з проектом Алеї Героїв-земляків, яку планується урочисто відкрити в с.Ковпита в травні цього року.

Також розглянуті питання про виконання Програми соціально-економічного розвитку району в 2009 році, роботи агропромислового комплексу району в 2009 році.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ