back

Виїзна приймальня в Новому Білоусі

14 липня 2010

12 липня в Новобілоуській територіальній громаді відбулась виїзна приймальня голови райдержадміністрації Миколи Кудрика за участю керівників установ та організацій району.

Під час зустрічі найбільше місцевих жителів турбувало питання щодо сміттєзвалища, яке призводить до екологічно несприятливих умов в населеному пункті та сприяє забрудненню води. Така вода не є придатною для cпоживання. Голова райдержадміністрації Микола Кудрик повідомив селянам, що вже вирішено питання про виділення 500 тис.грн. на будівництво нового водогону в с. Новий Білоус. Робота по будівництву водогону буде виконана в цьому році.

Також жителів села турбували питання щодо харчування дітей в школі, відкриття дитячого садочка, телефонізації населеного пункту, а саме збільшення кількості абонентів, проведення вуличного освітлення в с. Деснянка Новобілоуської сільської раді, оренди земельних паїв, відновлення мосту через р. Білоус, ремонту доріг, встановлення обмежувального знаку швидкості при в`їзді в с. Новий Білоус.

Представники влади дали вичерпні відповіді на всі поставлені питання. Голова райдержадміністрації Микола Кудрик дав відповідні доручення керівникам установ та організацій району для вирішення проблемних питань.

Всього на зустрічі з головою райдержадміністрації Миколою Кудриком побувало близько 40 чоловік.


За інформацією відділу внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ