back

Вибори -2010

26 листопада 2009

24 листопада в райдержадміністрації відбулось розширене засідання районного штабу сприяння виборчим комісіям у вирішенні покладених на них законом повноважень для проведення виборів Президента України в 2010 році.

Серед запрошених члени районного штабу сприяння виборчим комісіям у вирішенні покладених на них законом повноважень, закріплені за територіальними громадами працівники райдержадміністрації, районної ради, керівники організацій, установ району.

Начальник юридичного відділу та по роботі зі зверненнями громадян Олена Синько ознайомила учасників засідання з Законом України «Про вибори Президента України» та юридичними аспектами проведення виборів.

Також присутні ознайомились з роботою Державного реєстру виборців, організаційним забезпеченням проведення виборів Президента України, основними вимоги до звичайних виборчих дільниць, завданнями і повноваженнями працівників райдержадміністрації та районної ради, керівників організацій та установ, закріплених за територіальними громадами на період виборів.

Проводив засідання в.о. заступника голови райдержадміністрації Андрій Курданов.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ