back

До Дня соціального працівника

30 жовтня 2009

30 жовтня в райдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня працівників соціальної сфери.

Зі святом всіх присутніх привітали в.о. голови райдержадміністрації Андрій Горбань та голова районної ради Федос Носенок.

У привітальному слові Андрій Горбань наголосив: «В Чернігівському районі працівники соціальної сфери виконують свої завдання перед державою на належному рівні і професійно, але моє побажання - не забувайте і про тих, хто не може написати вам листа, приїхати до вас, достукатись в ваші двері…».

Під час урочистостей кращих працівників соціальної сфери району за сумлінну працю, високу професійну майстерність нагороджено Почесними грамотами і Подяками райдержадміністрації та районної ради.

Цього ж дня Почесною грамотою правління пенсійного фонду України нагороджено головного спеціаліста відділу з призначення пенсій районного управління пенсійного фонду Світлану Харченко, а начальнику відділу персоніфікованого обліку районного управління пенсійного фонду Володимиру Хоменку вручено Почесну грамоту головного управління пенсійного фонду України в Чернігівській області.

Піснями та яскравими танцями гарний настрій в цей святковий день подарували всім присутнім артисти обласного музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка.


Тетяна Берізка


На фото: фрагменти свята