back

Шановні освітяни Чернігівського району!

02 жовтня 2009

Сердечно вітаю вас з Днем працівників освіти – святом, яке символізує всенародне визнання та вдячність учителям і вихователям за теплоту сердець, віддану молодому поколінню.

У цей день кожний з нас, якого б віку і суспільного становища він не досяг, неодмінно з теплотою і любов`ю згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов`язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Дорогі освітяни, ви обрали нелегку, але винятково благородну місію – вести за собою дорогами незвіданого, відкривати і розширювати межі пізнання. Адже без шкільної освіти не було б громадянина, патріота своєї Батьківщини, не було б людини.

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнений, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.

Зичу вам міцного здоров`я, відчуття повноти і неповторності життя, невичерпних творчих сил, натхнення, вагомих здобутків на благородній ниві навчання підростаючого покоління.

Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!


Заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань