back

День усиновлення

02 жовтня 2009

З нагоди відзначення Дня усиновлення 30 вересня відбулась зустріч керівництва облдержадміністрації з усиновителями, опікунами, піклувальниками, прийомними батьками, серед яких були і представники Чернігівського району.

В.о. голови облдержадміністрації Наталія Білоус вручила почесні грамоти та оголосила подяки прийомним батькам, опікунам, матерям-вихователькам.

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок в реалізацію державної політики стосовно захисту законних прав і інтересів дітей та з нагоди Міжнародного Дня усиновлення Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено Єрмоленко Євдокію Петрівну - опікуна, с.Красне Чернігівського району.

Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено Плевако Сергію Григоровичу - прийомному батьку, смт Седнів Чернігівського району.

Цього ж дня в.о. голови райдержадміністрації Андрій Курданов, директор районного Центру соціальних служб Алла Кот, спеціаліст служби у справах дітей Олена Мількевич брали участь у спільному засіданні колегії служби у справах дітей облдержадміністрації та ради директорів Центрів соціальних служб з питання «Реалізація дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, право на виховання в сім`ї». На колегії розглядались та обговорювались питання щодо створення та функціонування прийомних сімей.


За інформацією служби у справах дітей