back

До Дня працівника освіти

01 жовтня 2009

Cьогодні, напередодні професійного свята – Дня вчителя – в Чернігівській районній державній адміністрації з вдячністю і теплотою поспішали привітати всіх тих, хто віддав багато любові й терпіння підростаючому поколінню Чернігівського району.

«Вчитель – це і мистецтво, і праця, і дуже часто самопожертва. Саме вчитель, педагог, викладач, вихователь закладає і створює основу творчої людської діяльності…», - зазначив у вітальному виступі начальник відділу освіти Анатолій Усик.

У цей день згадували, як вперше пролунав шкільний дзвоник, як радісно зустрічала перша вчителька, як зігрівала своїми стінами рідна школа на протязі шкільних років.

Найкращим працівникам освіти за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління в.о. заступникa голови райдержадміністрації Андрій Курданов, голова районної ради Федос Носенок вручили Почесні грамоти обласної ради, управління освіти і науки облдержадміністрації, райдержадміністрації та районної ради.

Багато теплих слів освітяни почули від керівників відділів та управлінь райдержадміністрації, сільських, селищних голів.

Привітали сьогодні також і ветеранів праці, які все своє життя віддали ниві науки. Не залишили без уваги і молодих спеціалістів, які поповнили лаву вчителів району цього року.

Багато усмішок і радості подарували під час святкового концерту артисти Чернігівського обласного академічного музично–драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка.

День вчителя – свято, що залишиться з нами назавжди.

Нехай же вистачає наснаги у вашій важливій роботі, шановні вчителі, нових вам вагомих здобутків на освітянській ниві, оптимізму й упевненості у завтрашньому дні.


Тетяна Берізка

Фото автора