back

День села в смт М.-Коцюбинське

14 липня 2010

Вже впродовж багатьох років традиційно в селах та селищах Чернігівського району проходять святкування Днів села. 11 липня весело, щиро та від душі відсвяткувало своє «день народження» мальовниче селище М-Коцюбинське.

До організації свята підійшли серйозно, задіяли майже всіх жителів села. Активну участь у святкуванні взяла молодь, яка пишається рідним селом і його історією.

Розпочалося святкування урочистим мітингом, під час якого селищний голова Надія Шило привітала всіх зі святом та побажала гарного настрою. Також під час урочистостей вітали найстарішого жителя смт М-Коцюбинське Івана Шрама, який в цьому році зустрів своє 102-річчя, та наймолодшу жительку селища – Поліну Лугину

В центрі селища всі учасники мали змогу побачити бібліотечну фотовиставку «Селище, яке люблю душею», літературно-інформаційну виставку «Історією рідного краю», в яку вклала свою душу завідуюча відділом обслуговування ЦРБ Інна Шовкун.

Продовжила свято культурна програма. На все селище лунали пісні у виконанні переможців районного конкурсу «Твій шанс», народного хору М-Коцюбинського РБК, переможниці Всеукраїнського фестивалю «Червона рута» Анжеліки Кирієнко, підготовча група дитячого садочку виконала пісню «Плаче кошеня».

Фіналом заходу було нагородження переможців лотереї та святкова дискотека.

За інформацією відділу культури та туризму