back

Всеукраїнський фотоконкурс "Світ дитячої мрії"

25 вересня 2009

Чернігівський районний центр соціальних служб взяв участь у «ІV Всеукраїнському фотоконкурсі "Світ дитячої мрії".

На конкурс подані 3 роботи, за номінаціями: «Моя сім`я – найкраща в світі» – сім`я як середовище для виховання громадянина в любові, злагоді, научінні, спільній грі, праці та відпочинку; «Рідне село. Традиції сім`ї» – виховання дітей у сільській родині в гармонії з довкіллям, відображення першоджерел роду, зв’язку поколінь, народних традицій.

Всіх бажаючих запрошуємо до участі в ІV обласному фотоконкурсі «Два полюси дитинства», який проводиться Чернігівським обласним центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді. До участі у конкурсі приймаються сучасні чорно-білі та кольорові фотографії на глянцевому папері, бажано формату 15Х21. Фотографії повинні бути оформлені (при можливості) у паспорту або рамку. На зворотньому боці повинні містити інформацію: ПІБ автора, вік, назва роботи, місце проживання – село, район. Текст набирається на комп`ютері 14 шрифтом.

Фотороботи повинні відображати мету конкурсу: привернення уваги громадськості до проблем бездоглядності, безпритульності дітей та їх соціального захисту; провести паралель між двома світами: світом сімейного добробуту, батьківської любові, щасливого майбутнього та світом безпритульних, соціальних сиріт.

Переможці будуть нагороджені грамотами обласного центру, цінними та заохочувальними прихами. Роботи не повертаються автору.

Роботи приймаються до 30 жовтня, Чернігівським районним центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, за адресою: вул. Шевченка, 48-А. За більш детальною інформацією звертайтесь за тел. 95-20-69.


За інформацією Центру СССДМ