back

З нагоди 65-ї річниці визволення України

28 жовтня 2009

Дорогі захисники і визволителі України! Шановні жителі Чернігівського району!


Прийміть найщиріші, сердечні вітання з нагоди 65-ої річниці визволення України від фашистських загарбників.

Це визначне свято, полите людською кров`ю, не підлягає забуттю. У ньому гордість за державу, народ, нашу звитяжну, але сувору історію.

Не лише в цей день, а завжди ми говоримо Вам, шановні ветерани, слова вдячності. Адже саме Ви, проявляючи мужність і героїзм, принесли наступним поколінням свободу і незалежність, мир і спокій. Український народ завжди буде пам`ятати тих, хто гідно пройшов дорогами війни, сумлінно виконав священний обов`язок – мужньо захистив нашу землю від фашистських нападників і свято береже бойові та військові традиції героїчного минулого.

Дорогі ветерани! Ви – жива історія країни, її складної і важкої боротьби з фашизмом. Вам краще за всіх відома ціна миру. Ваша героїчна боротьба – це зразок самовідданого служіння народу і Батьківщині. Це той приклад, що й нині консолідує українську націю. Нехай війна, яка прокотилася глибоким горем по людських долях, буде останньою на Українській землі, нехай злагода і добро¬бут панують у кожній оселі.

Слава героям, які відстоювали свободу і незалежність нашої землі! Міцного вам здоров`я, мирного неба, святого хліба на столі, світлих помислів у серці!


Заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань