back

Конкурс "Краще підприємство для родини"

04 листопада 2009

Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” за підтримки Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства України у справах сім`ї, молоді та спорту, Державного комітету України з питань регуляторної політики і підприємництва проводиться Другий національний конкурс “Краще підприємство для родини”.

Метою конкурсу є визначення кращих практик компаній щодо знаходження балансу між сім`єю і роботою і заохочення роботодавців до впровадження корпоративної політики для створення сприятливих умов щодо розвитку сім`ї та збереження її кращих традицій.

Безкоштовно участь у конкурсі можуть приймати підприємства та організації різних форм власності. Для цього необхідно заповнити анкету. Заявки приймаються до Центру “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” на електронну адресу : [email protected], або поштовою адресою: Україна, 02094, м. Київ, бульвар Верховної Ради 29, оф.3, для Центру “Розвиток КСВ”.

За довідками можна звертатись до управління економіки райдержадміністрації: м. Чернігів, вул Шевченка 48, каб. 304, або за телефоном – 952-347.

Кінцевий термін подачі заявок на участь у конкурсі - 01 грудня 2009 року.

Положення про порядок проведення Конкурсу та Анкету учасника можна отримати з сайту www.csr-ukraine.org/drugiy_etap_konkursu_-_2009_rik.html.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації