back

Нарада працівників апарату райдержадміністрації

15 вересня 2009

15 вересня в райдержадміністрації відбувся семінар-нарада працівників та структурних підрозділів райдержадміністрації. Проводила нараду керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Куриленко.

Про сприяння районною державною адміністрацією проведенню всенародного обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до Конституції України», який внесено Президентом України Віктором Ющенко, доповідав начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ Андрій Подорван.

Обговорено порядок проведення обговорення в колективах, на підприємствах та організація, в населених пунктах району. За результатами наради сформовано робочу групу зі сприяння проведенню в районі обговорення проекту Закону України, внесено ряд пропозиції по проведенню відповідних заходів.

Також на нараді обговорено умови участі у Всеукраїнському конкурсі «Приязна адміністрація». Учасники наради заслухали інформацію про стан виконавської дисципліни в управліннях та відділах райдержадміністрації та завдання щодо підвищення відповідальності працівників за виконання функціональних обов`язків.


Відділ з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ