back

Шановні підприємці!

04 вересня 2009

Щиро вітаю Вас із професійним святом - Днем підприємця!

Підприємництво завжди спонукало суспільство до розвитку та вдосконалення. Воно – джерело добробуту й процвітання країни. Нова українська влада намагається робити максимум можливого, аби ініціатива підприємців мала широкий простір та повною мірою розривався їх потенціал.

Підприємницький рух в Чернігівському районі має міцні традиції та значні досягнення. Продукція багатьох товаровиробників краю славиться та шанується не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Розмаїття послуг, зміна обличчя наших сіл – це також результати втілення в життя широкої ініціативи сучасних підприємців. На їхньому рахунку – й меценатська діяльність, й участь у розв`язанні важливих соціальних програм регіону.

Прийміть, шановні підприємці, сердечну подяку за Вашу наполегливу та самовіддану працю, за активну громадську позицію та високий професіоналізм.

Бажаєю Вам нових злетів та успіхів, оптимізму, цікавих та амбітних бізнес-проектів, надійних партнерів. Нехай Ваші здобутки прискорюють економічний розвиток держави та краю.


Заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань