back

Громадські роботи на території Чернігівського району

28 грудня 2009

В зв`язку із змінами до Кодексу України про адміністративні правопорушення, щодо осіб які порушують правила дорожнього руху може бути накладене адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт. Виконання стягнення у вигляді громадських робіт здійснюється на основі участі порушників у суспільно корисній праці, види якої визначають органи місцевого самоврядування.

Громадські роботи призначають судом від 20 до 60 годин. Виконання стягнення у вигляді громадських робіт покладається на кримінально-виконавчу інспекцію.

З початку 2009 року по обліку Чернігівської районної кримінально-виконавчої інспекції пройшло близько 270 порушників на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт.

Силами порушників проведені значні роботи по прибиранню та облаштуванню територій сільських, селищних рад, шкіл, фельдшерсько-акушерських пунктів, кладовищ, центральних парків, пам`ятників, обелісків, меморіалів слави, автошляхів Чернігівського району, тощо.

З метою розширення кола об`єктів на яких порушники будуть відбувати адміністративне стягнення у виді громадських робіт, рішенням Чернігівської районної ради включено до даного переліку територію Чернігівської центральної районної лікарні.


За інформацією Менського МВ КВІ