back

Конкурс "Приязна адміністрація"

02 вересня 2009

У Чернігівській області розпочато Всеукраїнський конкурс „Приязна адміністрація” 2009 року

Метою конкурсу є виявлення та поширення кращого досвіду роботи органів виконавчої влади з громадськістю, заохочення і стимулювання органів виконавчої влади, які надають послуги на високому професійному рівні.

Завдання конкурсу - вдосконалення роботи органів виконавчої влади з громадськістю щодо поліпшення якості послуг та своєчасності їх надання, підвищення рівня відкритості та прозорості у діяльності органів виконавчої влади, спрямування роботи державних службовців на задоволення потреб громадян, формування високого рівня особистих, професійних та етичних якостей державних службовців.

Запрошуємо всіх користувачів послугами Чернігівської районної державної адміністрації заповнити відповідну анкету, яку можна отримати у відділі організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації (м.Чернігів, вул.Шевченка, 48, 2 поверх, каб.214), розміщену на веб-сайті Управління Головдержслужби в Чернігівській області (http://guds.gov.ua/sub/chernigivska) та надіслати за адресою 01601, м.Київ, вул.Прорізна, 15. Головне управління державної служби України або в електронному вигляді на [email protected].


За інформацією відділу організаційно-кадрової роботи