back

Акція "Почуйте всі!"

13 травня 2009

З 4 по 8 травня 2009 року у навчальних закладах району пройшла щорічна акція «Почуйте всі», яку започаткував Всеукраїнський благодійній фонд «Серце до серця». Мета акції – зібрати кошти на закупівлю медичного обладнання для лікування дітей з вадами зору.

В ході проведення акції на рахунок фонду відділ освіти Чернігівського району перерахував більше 4,5 тисяч гривень. До акції долучилися учні та їх батьки, вчителі, представники сільських та селищних територіальних громад.

Збір коштів супроводжувався благодійними концертами шкільних хореографічних колективів, вокальних ансамблів, кращих читців. В Михайло-Коцюбинській гімназії учні організували благодійний концерт в Будинку для людей похилого віку. У Радянськослобідській ЗОШ І-ІІІ ст. з благодійною концертною програмою виступив шкільний ансамбль бандуристів. В Кувечицькій школі працював радіожурнал, а кошти на благодійну акцію зібрані в результаті продажу благодійник марок, які школярі виготовили самі.

У Киселівському НВК, Петрушинській, Киїнській, Іванівській школах пройшли благодійні ярмарки під назвою «Стежка милосердя». Учні реалізовували власноруч зроблені вироби з бісеру, глини, солоного тіста, різноманітні прикраси, вишивані серветки.

У Мньовській, Петрушинській, Рудьківській, Ягіднянській школах благодійні кошти збиралися у фіналі розважальної програми за участю школярів та батьківської громадськості.


Методист райметодкабінету Тетяна Маханькова