back

День Перемоги в Чернігівському районі

10 травня 2009

8 травня в с.Ведильці відбулись районні урочисті заходи з нагоди Дня Перемоги.

Ветерани Великої Вітчизняної війни, представники ветеранських організацій населених пунктів Чернігівського району, жителі села Ведильці, керівництво району та області поклали квіти до Меморіалу Слави.

З вітальними словами до ветеранів та жителів району звернулись голова Чернігівської облдержадміністрації Володимир Хоменко, в.о. голови Чернігівської райдержадміністрації Володимир Брайко, народний депутат України Михайло Чечетов.

Від районної ветеранської організації слова вдячності районній виконавчій владі за всебічну допомогу в реконструкції Меморіалу Слави протягом 2008-2009 років висловив голова районної ветеранської організації Анатолій Гапич.

По завершенню урочистої частини учасники свята оглянули виставку зброї часів Великої Вітчизняної війни, сучасні засоби захисту державного кордону.

Територіальні громади сіл, що найбільше постраждали від дій окупаційної влади, - Кувечичі, Смолин, Пакуль, Новоселівка, Ведильці, Малійки та Хропате, підготували виставки з історії цих населених пунктів часів війни.

Працювала також солдатська кухня та «партизанський привал». Святковий настрій та атмосферу свята створювали духові оркестри: військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних сил України та місцевої школи.


Відділ з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ


На фото: Меморіал Слави в с.Ведильці