back

Про проведення конкурсу «Молодь – майбутнє України»

10 жовтня 2009

Міністерством України у справах сім`ї, молоді та спорту запроваджується щорічний конкурс серед представників центральних та регіональних засобів масової інформації «Молодь – майбутнє України».

Основними завданнями конкурсу є виявлення, підтримка та поширення кращих медійних проектів з висвітлення питань розвитку молодіжної політики в Україні.

У конкурсі можуть брати участь журналісти, які працюють у друкованих електронних центральних та регіональних ЗМІ, на радіо і телебаченні, які в своїй професійній діяльності спеціалізуються на висвітленні молодіжної тематики.

Конкурс має сприяти підвищенню обізнаності представників мас-медіа та населення про реальні здобутки держави, а також перспективи розвитку молодіжної політики.

На цьогорічний конкурс приймаються роботи, які були оприлюднені протягом 2009 року.

Конкурсні теми:

- патріотичне виховання та підтримка творчих ініціатив молоді;

- профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі;

- сприяння зайнятості та підтримка підприємницьких ініціатив молоді;

- розвиток молодіжного та дитячого громадського руху;

- інтеграція української молоді до європейської та світової молодіжної спільноти.

Переможці конкурсу отримають дипломи, почесні грамоти Міністерства України у справах сім`ї, молоді та спорту, а також грошові винагороди та цінні подарунки.

Докладніше ознайомитись з інформацією про зазначений конкурс можна на офіційному сайті Міністерства України у справах сім`ї, молоді та спорту.

З питаннями та пропозиціями звертатися до відділу взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Міністерства України у справах сім`ї, молоді та спорту:

8 (044) 289-95-05;

8 (044) 289-02-00;

8 (050) 388-32-92 – Ігор;

8 (095) 672-33-33 – Олександр

або за електронною адресою: [email protected]


За інформацією відділу у справах сім`ї, молоді та спорту