back

Відпочиваємо з користю

18 червня 2009

Виховання податкової культури у дітей потрібно здійснювати тоді коли воно ще може вплинути на їхню свідомість та допомогти зробити вірні висновки в майбутньому.

З цією метою працівниками Чернігівської МДПІ та методистом районого методичного кабінету відділу освіти Чернігівської РДА 11 червня 2009 року було здійснено виїзд до пришкільного літнього табору при Редьківському НВК для проведення вікторини “Податковий марафон ерудитів” з метою підвищення податкової культури серед молоді.

Команди учасників були сформовані з учнів старших класів. В ході вікторини діти розшифровували ребуси, розв`язували кросворди та відповідали на запитання марафону показуючи високий рівень знань з податкової тематики. Вболівальники теж приймали активну участь у вікторині. Переможці вікторини отримали подарунки.

В процесі проведення вікторини старший держподатінспектор сектору масово-роз`яснювальної роботи та звернень громадян чернігівської МДПІ Єфименко Т.М. відповіла на поставлені запитання учнів та залишила власну друковану продукцію для більш детального вивчення податкового законодавства.


Сектор масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Чернігівської МДПІ