back

Про стан та перспективи розвитку підприємництва в Україні

09 квітня 2009

Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва оприлюднив Національну доповідь "Про стан та перспективи розвитку підприємництва в Україні".

Доповідь підготовлена в рамках виконання Указу Президента України від 9 серпня 2008 року №698/2008 "Про невідкладні заходи щодо вдосконалення державного регулювання господарської діяльності" та розпорядження Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2008 року № 1289-р "Про утворення робочої групи з підготовки Національної доповіді про стан розвитку підприємництва в Україні".

У Національній доповіді визначаються та досліджуються актуальні проблеми розвитку підприємництва в Україні, окреслюються тактичні та стратегічні пріоритети подальшого розвитку вітчизняного підприємництва.

У підготовці доповіді взяли участь провідні українські вчені, експерти, державні службовці, фахівці неурядових аналітичних центрів та міжнародних організацій, представники громадських об`єднань. Організаційне та методичне забезпечення підготовки Національної доповіді здійснювалося Державним комітетом України з питань регуляторної політики та підприємництва, наукове супроводження - науковими установами Національної академії наук України, вищими навчальними закладами України.


Текст доповіді додається