back

Заходи до Дня Європи

27 травня 2009

В травні в загальноосвітніх школах району вже традиційно відзначають День Європи.

Минулого тижня в рамках проекту «Активізація діяльності шкільних євроклубів Чернігівської області» в Количівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшло святкування Дня Європи, активними учасниками якого були члени шкільного євроклубу "Соняшник".

Розпочалося свято конкурсом малюнків на асфальті. Учні 1-6 класів створювали «Країну своїх мрій». Малюнки дітей випромінювали радість і добро. Грамоту переможцям - учням 6 класу - вручив голова Чернігівського міського громадського обёєднання «Євроклуб» Юрій Ткач. Усі учасники отримали заохочувальні призи.

Продовжилося святкування мандрівкою «Лабіринтами Європи». Із задоволенням подорожували станціями гри запрошені на свято учні Лукашівської школи. Учасники виконували цікаві завдання, змагаючись у кмітливості, творчості та винахідливості. Команду-переможця піснею привітав учень 11 класу Количівської школи Ростислав Лобода. Керівник євроклубу Олена Славко на згадку про зустріч подарувала гостям інформаційні матеріали та символи євроклубу.

На протязі дня у фойє школи учні мали змогу дивитися фільми про європейські країни. А також ознайомитися з довідниково-тематичною літературою.

А 14 травня євроклуб «Соняшник» представляв країну Чехію на фестивалі євроклубів, який проходив у 22 ліцеї м. Чернігова.


Методист райметодкабінету Тетяна Маханькова



На фото: учасники свята - учні Количівської ЗОШ