back

Шановні жителі Чернігівського району!

25 червня 2010

14 років тому була прийнята Конституція України – Основний Закон нашої держави. Ця подія стала точкою відліку нової епохи в історії України, заклала підвалини майбутніх економічних, соціальних та духовних перетворень в країні.

Відзначення на державному рівні Дня Конституції України символізує глибоке усвідомлення її великого значення для розбудови держави та правового захисту її незалежності, демократизації суспільства, закріплення та розширення прав людини і громадянина.

Конституція виступає як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. А наша щоденна праця є спільним вкладом в загальний розвиток правової держави, в якій панує демократія, закон і справедливість.

Нехай свято Дня Конституції України надихає всіх нас на нові звершення в ім`я розквіту України і нашого Чернігівського краю!

Від усього серця бажаю всім жителям району миру і щастя, міцного здоров’я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, успіхів у всіх добрих справах і починаннях!


Голова райдержадміністрації Микола Кудрик