back

Благоустрій населених пунктів

06 квітня 2009

03 квітня в райдержадміністрації відбулась розширена нарада з питань благоустрою, озеленення та виконання природоохоронних заходів на території району при голові районної державної адміністрації. В нараді взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники організацій і установ району, відповідальні за благоустрій населених пунктів району, сільські та селищні голови.

Присутні розглянули питання щодо проведення благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану населених пунктів, територій організацій та підприємств району.

В.о голови райдержадміністрації Володимир Брайко особливу увагу звернув на необхідність своєчасної і належної підготовки до весняно-літнього небезпечного періоду та зобов’язав відділ з питань охорони здоров’я та надзвичайних ситуацій спільно з пожежною охороною забезпечити дієвий контроль за фактичним виконанням розроблених планів, щоб не повторювати надзвичайних ситуацій минулого літа.

Також під час наради піднімалось питання про хід виконання розпорядження «Про черговий призов громадян України на строкову військову службу у квітні-травні 2009 року».


Відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ


Фото «Наш край»