back

Нарада з перевізниками району

10 лютого 2012

Сьогодні голова райдержадміністрації Кудрик М. В. провів нараду по питанню стану та якості пасажирських перевезень в районі, в тому числі щодо розрахунків по компенсації перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян.

На нараду були запрошені суб`єкти господарювання, що здійснюють транспортне обслуговування населення району, а саме: голова Чернігівської районної громадської організації «Асоціація приватних автоперевізників», керівництво підприємств: ДП «Пассервіс», ТОВ «Автоекспрес», ТОВ «Чернігівзернопром», ТОВ «Гончарівськ Пасс Сервіс» та приватні перевізники.

В нараді взяли участь : начальник відділу економіки, транспорту, зв`язку та торф`яної галузі головного управління облдержадміністрації Аношенко Ю.М., начальник територіального управління Головавтотрансінспекції в області Поклад О.В., директор «Чернігівавтотранссервіс» Панченко М.О., директор ВАТ «Чернігівське обласне підприємство автобусних станцій 17499» Шуман П.М., начальник фінансового управління райдержадміністрації Потапенко Л.І., начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Лугова В.М, начальник відділу оподаткування юридичних осіб міжрайонної державної податкової інспекції Дугінець С.Б., начальник управління пенсійного фонду України в Чернігівському районі Шелупець А.І., старший інспектор ДАІ Хміль Б.В.

Відкриваючи нараду, Микола Васильович Кудрик відмітив, що питання стану та якості пасажирських автоперевезень постійно знаходиться на контролі органів влади району, при цьому зазначив, що пріоритетним завданням є об`єднання зусиль органів влади та суб`єктів господарювання, що забезпечують транспортне обслуговування, у врегулюванні питань, які виникають в галузі пасажирських перевезень.

Про наявні проблеми в галузі автомобільних перевезень доповів голова Чернігівської районної громадської організації «Асоціація приватних автоперевізників».

Стосовно додержання перевізниками законодавства про автомобільний транспорт та про результати рейдових перевірок, проведених в 2011-2012 роках, доповів начальник територіального управління Головавтотрансінспекції в області.

Про механізми розрахунків з компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, затверджені нормативними документами та ситуацію з розрахунками по зазначених виплатах в районі, доповіла начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

В ході наради, як керівники підприємств, що надають послуги з пасажирського автоперевезення так і приватні перевізники району мали змогу обговорити наболілі питання функціонування галузі.

В обговорюванні взяли участь представники контролюючих органів обласного та районного рівнів.

Підбиваючи підсумки наради, Микола Васильович Кудрик закликав присутніх вносити конструктивні пропозиції щодо вирішення піднятих питань.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації