back

Протидія торгівлі людьми

13 березня 2009

13 березня в райдержадміністрації пройшов семінар-тренінг з питань протидії торгівлі людьми в рамках проекту «Підтримка забезпечення сталого характеру та довгострокових результатів обласної Програми протидії торгівлі людьми на період до 2010 року в Чернігівській області» за підтримки Міжнародної організації з міграції.

На семінарі-тренінгу розглянуто багато актуальних питань:Що таке «торгівля людьми»? Як відбувається торгівля людьми? Стадії злочину, залучення організованої злочинності та злочини, що пов’язані з торгівлею людьми. Роль державних установ у протидії торгівлі людьми та посилення дій на регіональному рівні.

- Мета такого навчання - підвищення кваліфікації представників державних органів влади, місцевого самоврядування, представників закладів освіти, служб у справах неповнолітніх, засобів масової організації, а також представників громадських організацій та координація зусиль всіх служб району що беруть участь у здійсненні заходів з протидії торгівлі людьми» - наголосила керівник апарату райдержадміністрації, голова районної організації Спілки жінок України Тетяна Куриленко.

У обговоренні проблеми також взяли участь Ірина Дорожкіна, директор підприємства «Навчально-методичний центр» профспілок, голова обласної організації Спілки жінок України, та менеджер цієї організації Лариса Артеменко, голова громадської організації «Спілка жінок м. Чернігова» Людмила Канюка, представники управлінь та відділів райдержадміністрації.


Відділ з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ


На фото: учасники тренінгу