back

Атестація навчального закладу

27 жовтня 2009

В період з 12.10. по 26.10.2009 року проходила державна атестація Олишівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Наказом по відділу освіти № 241а від 14.08. 2009 року була створена експертна комісія у складі 12 чоловік (начальника відділу, його заступника, 2 спеціалістів та 8 методистів), яка протягом двох тижнів перевіряла організацію та ефективність навчально-виховного процесу школи, управління навчальним закладом, соціальний захист, збереження та зміцнення здоров’я учнів та педагогічних працівників. Передивлялися книги наказів та протоколи засідань педагогічного колективу, робота методичних об’єднань школи, зовнішній вигляд школи, забезпеченість закладу підручниками, навчально-методичною літературою та ін.

В цілому, експертна комісія залишилася задоволена організацією навчально-виховного процесу в школі. На високому рівні ведеться діловодство, технічна документація в нормі, змістовно працюють шкільні методичні об’єднання.

Матеріали по атестації Олишівської ЗОШ наразі вивчаються відділом освіти райдержадміністрації для передачі в управління освіти і науки облдержадміністрації. Остаточно рішення регіональної ради про атестацію буде повідомлено керівництву школи 18.02.2010 року.


За інформацією відділу освіти