back

Помічаємо успіхи кожного!

14 січня 2009

Щороку в Радянськослобідській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Чернігівського району вітають учнів, які досягли успіхів у навчанні, громадській роботі, переможців спортивних змагань, конкурсів.

12 січня на свято, що стало вже традицією, завітали в.о. заступника голови Чернігівської райдержадміністрації Андрій Курданов, начальник відділу з питань сім’ї, молоді та спорту Олександр Чаус, завідуюча районним методичним кабінетом відділу освіти Лідія Бельська та Радянськослобідський сільський голова Юрій Соколенко.

В 2008 році учні школи вибороли 20 призових місць на районному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіадах. Переможці олімпіади отримали грамоти районного відділу освіти.

У школі помічають успіхи кожного: шкільні подяки отримали всі відмінники навчання, кращі спортсмени, художники, учасники шкільної художньою самодіяльності та навіть учні молодших класів, що найкраще читають.

Кожен учень, що проявив себе протягом року, отримав не тільки відзнаку, але й грошову премію. Розподіл премії відбувається спільно з піклувальною радою школи, яку очолює Сергій Трохименко.

Чим більше відзнак за різноманітні перемоги та досягнення учень приніс школі, тим більша сума премії. Найбільші премії отримали Марія Загородня, багаторазовий призер районних та обласних змагань з шахів, та Наталія Бордонос, переможець 2-х районних предметних олімпіад.

Грошові премії та подяки вручили братам Івану та Максиму Поповичам, призерам міжнародних змагань з дзюдо. Відзначили також братів Федора та Василя Трохименків – лауреатів всеукраїнських конкурсів спортивних бальних танців, відкритих змагань зі спортивного танцю в м.Києві "Зимові візерунки – 2008".

Олександр Єрмоленко, учень 8-го класу, одержав грамоту Чернігівської райдержадміністрації та іменний годинник від в.о. голови райдержадміністрації Володимира Брайка. Крім того, хлопець отримав премію обласної федерації "Рукопашного бою". Всі ці відзнаки заслужені. Адже Олександр – переможець п`яти Всеукраїнських змагань з рукопашного бою в різних номінаціях, чемпіон Європи та срібний призер чемпіонату світу з бойового багатоборства.

Загалом більш ніж 90 школярів нагороджені тими чи іншими відзнаками та подарунками. На це витрачено майже 3 тис. гривень. Кошти для преміювання учнів виділили спонсори: Сергій Трохименко, Сергій Шатний, Олександр Бабор, Олена Загородна, Тамара Косовець, Леонід Віник.

Насамкінець учасників свята чекав ще один подарунок – виступи ансамблю бандуристів «Полісяночка», танцювального колективу «Усмішка» та «Ягідка», вокального ансамблю «Козачата», дуету братів Сипків.


Андрій Подорван

Лідія Бельська