back

Про корупційні випадки можна повідомити робочу групу «Прозорість та підзвітність»

17 травня 2024

 

 

Робоча група «Прозорість та підзвітність» при Чернігівській ОВА не тільки аналізує заплановані та проведені закупівлі, що перевищують 100 тис. грн, у структурних підрозділах ОВА, громадах області, а також комунальних закладах обласного підпорядкування, а й розглядає корупційні чи пов’язані з корупцією випадки. Такі повідомлення можна надіслати на електронну пошту [email protected].

Загалом із результатами діяльності «Прозорості та підзвітності» кожен може ознайомитися у спеціально створеній  рубриці. Тут можна знайти інформацію як про вже згаданий аналіз закупівель, так і про результати використання коштів Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, за які триває відновлення пошкоджених через війну об’єктів. Каталоги ходу робіт по кожному об’єкту також у вільному доступі.

Для більш ефективної роботи склад групи «Прозорість і підзвітність» підсилено представниками громадськості, які активно беруть участь у відповідних засіданнях. Звертаємо увагу, що у разі зацікавленості суб’єкти громадянського суспільства області можуть доєднатися до такого формату співпраці, аби відстежувати доцільність та раціональність використання державних коштів і бюджетів ТГ, а також мати ще один майданчик швидкого реагування.

 

За інформацією Чернігівської ОВА