back

В Україні діє Платформа допомоги врятованим

29 квітня 2024

 

В Україні діє Платформа допомоги врятованим  https://www.help-platform.in.ua/

Якщо через війну ви, ваші рідні чи близькі зазнали будь-якого виду насильства – зверніться за допомогою сюди. Сервіси на Платформі надають комплексну підтримку постраждалим від будь-якого виду насильства внаслідок війни:

   – психологічну,
   – юридичну,
   – інформаційну.

Знайдіть потрібний вам сервіс за посиланням: https://www.help-platform.in.ua/

 

 Платформа допомоги врятованим - це онлайн-майданчик, на якому зібрані актуальні можливості, інструменти допомоги та контакти ключових сервісів підтримки постраждалих від  війни. Тут ви знайдете як урядові сервіси, так і ініціативи, створені у партнерстві з громадськими та міжнародними організаціями.

 Якщо Ви постраждали від воєнних дій чи вимушено залишили свою домівку - Платформа стане компасом для пошуку можливостей, порад та інструментів  підтримки.

 Якщо Ви, Ваші близькі, родичі постраждали від насильства - Платформа збільшить Вашу обізнаність, як взаємодіяти з постраждалою особою, та надасть поради, як не допустити повторної травматизації Вашої близької людини.

Платформа створена за ініціативи Офісу Віце-прем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, сприяння Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики та підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення – UNFPA Ukraine.

 https://www.help-platform.in.ua/