back

У Киселівській громаді видали ключі від нових модульних будинків

02 квітня 2024

Нідерландська громадська організація «OpenDoorUkraine» та благодійний фонд «Леруа Мерлен Солідарність», за підтримки Чернігівської обласної та районної адміністрацій, об’єднались, аби збудувати та повністю облаштувати нові будинки для сімей постраждалих від російської агресії.

Наразі представлена пілотна частина проєкту – перші 5 будинків. На церемонію вручення ключів завітала заступниця Голови Місії Посольства Королівства Нідерландів в Україні Еселін Ван Дер Ейтен, яка разом з ключами вручила подарунки сім’ям. Голова фонду «Open Door Ukraine» Роберт Серрі подякував всім землякам – нідерландцям, які долучились до благодійності і приїхали цього разу разом з ним. Також на церемонію завітав голова фонду «Леруа Мерлен Солідарність» Матьйо Арден.

Нагадаємо, у рамках проєкту фонд «OpenDoorUkraine» збудував каркаси нових будинків використовуючи новітню екологічну, каркасно-панельну технологію. Фонд «Леруа Мерлен Солідарність» виконав внутрішні роботи у будинках та забезпечив системи опалення. Фундаменти будинків закладено за кошти Гончарівської та Деснянської громад Чернігівського району.