back

Навчання з дотримання вимог чинного законодавства щодо військового обліку призовників, військовозобов'язаних, резервістів та їх бронювання на території Чернігівського району.

28 лютого 2024

 

   У Чернігівській районній військовій адміністрації відбулись навчання з дотримання вимог чинного законодавства щодо військового обліку призовників, військовозобов'язаних, резервістів та їх бронювання на території Чернігівського району.

  На захід запросили відповідальних осіб за ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних, резервістів органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій району.

   Навчання проводила Тетяна Куриленко – керівник апарату райдержадміністрації, яка ознайомила присутніх з нормативними документами, що регламентують порядок ведення військового обліку у вищезгаданих структурах.

   Юлія Цілина - начальник відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Чернігівського районного ТЦК та СП акцентувала увагу на правилах організації та ведення військового обліку в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, установах, організаціях та проведення роботи щодо бронювання військовозобов’язаних.